Γενικοί Όροι Επιστροφών

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στο e-shop. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο  27610-24209  για να μας ενημερώσετε για το προς επιστροφή προϊόν και να συνεννοηθούμε για την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν σε αυτό.

Επισημαίνεται ότι για να γίνει αποδεκτή κάθε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει το εν λόγω είδος να  μην έχει να μην έχει φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί πέραν της δοκιμής, να μην έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ των ορολογιών και να μην έχουν γίνει τροποποιήσεις στα κοσμήματα, να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί τα καρτελάκια ή οι σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ.) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση και συσκευασία που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος) και να είναι πλήρη. Μαζί με το προς επιστροφή προϊόν ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, εγγύηση, εγχειρίδιο λειτουργίας, καρτελάκια ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό). Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν.

Εφ’ όσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν εμάς .

Το ozmima.gr ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος, μόνο εφ’ όσον αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά μας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στη δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορούν να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους. Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των  προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές, και θα επιστρέφονται σε εσάς με δική σας χρέωση.

Δεν θα γίνονται αλλαγές και εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης:
– Εξατομικευμένες παραγγελίες, όπως βέρες, χαράξεις κοσμημάτων ή μετατροπές.  
– Όπου τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη.
–Για τα Smartwatch, εφόσον ενεργοποιηθούν από τον πελάτη.

Τα στοιχεία στα οποία αποστέλλετε τα προς επιστροφή προϊόντα είναι:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
25 ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 26
ΤΚ 24500
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ: 27610 24209

SCROLL UP