Το κόσμημα αποτελεί σύμβολο έκφρασης
των ανθρώπων, η ύλη συναντά τον χρόνο
και γεννιέται ένα μοναδικό σύμβολο
τελειότητας που αγγίζει τις πιο
κρυφές πτυχές της ψυχής τους.

Το 1972 ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ξεκινά την πορεία του στην τέχνη της χρυσοχοΐας, μαθητεύοντας σε ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της Αθήνας. Η αγάπη του για το χειροποίητο κόσμημα τον οδηγεί να εργαστεί επί 25 συν απτά έτη στο εργαστήριο του οίκου ZOLOTAS, όπου θα γίνει η αφετηρία να ξεδιπλώσει το δημιουργικό του ταλέντο και το πάθος για τη δημιουργία ιδιαίτερων χειροποίητων κοσμημάτων με επιρροές από την Αρχαία Ελλάδα.

Το 1982 μαζί με την σύζυγο του Σοφία, τολμούν να παντρέψουν την καλλιτεχνική δημιουργικότητα με την επιχειρηματική σκέψη και εγκαινιάζουν το πρώτο κατάστημα και εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στην οδό Πατησίων στην Αθήνα. Γρήγορα το κατάστημα διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής αλλά και για την σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται με τους πελάτες.

Μέσα στο εργαστήριο αυτό μεγαλώνει ο γιος τους Αριστομένης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σφυρηλατείτε μαζί με τα χειροποίητα κοσμήματα και αρχίζει να θαυμάζει την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας. Ο Αριστομένης θα ακολουθήσει την τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος, όπως του την έχει εμφυσήσει ο πατέρας του σπουδάζοντας την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας. Αποκτά μεγάλη γνώση και εμπειρία, δουλεύοντας με πάθος στην οικογενειακή επιχείρηση και σε πολυτελή ελβετικό οίκο ωρολογοποιίας.

Το 2007 η οικογένεια Παναγιωτόπουλος αποφασίζει να εγκαινιάσει ένα δεύτερο κατάστημα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, επί της οδού 25ης Μαρτίου 26, τον τόπο καταγωγής τους. Ο Αριστομένης Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει ολοκληρωτικά το κατάστημα της Κυπαρισσίας και ξεκινά να ξεδιπλώνει το δημιουργικό του ταλέντο στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας.

Με βασικούς άξονες την συνέπεια στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση του πελάτη και με γνώμονα τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες ο Αριστομένης αποφασίζει το 2022 να δώσει νέα πνοή στην οικογενειακή επιχείρηση και δημιουργεί το e-shop,

Το OZMIMA PANAGIOTOPOULOS JEWELRY αποτελεί μια καλαίσθητη ηλεκτρονική επέκταση της φυσικής παρουσίας και δίνει την δυνατότητα στο πελάτη να ολοκληρώσει τις αγορές του και τις επισκευές κοσμημάτων / ωρολογίων από την άνεση του χώρου του. Έχοντας σαν πυξίδα τους βασικούς άξονες της ποιότητας, της συνέπειας και της εμπιστοσύνης στόχος μας είναι με σεβασμό στους πελάτες να αναβαθμίσουμε τις παροχές μας και να φωτίσουμε τη νέα εποχή για το κατάστημα και το εργαστήριο μας.

SCROLL UP